Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tragický víkend. V Jizeře se našlo tělo pohřešovaného seniora

Tragická neděle nekončí ani večer. Náhodný svědek přivolal policii do Kořenova, kde před sedmou hodinou večerní nalezl v Jizeře pod splavem jízdní kolo. Záchranáři okamžitě začali pátrat, zda se v řece nemůže nacházet i jeho majitel. Nejčernější závěr se bohužel po pár hodinách potvrdil.

„Ve večerních hodinách se podařilo nalézt v náhonu tělo sedmdesátiletého muže, který byl od soboty pohřešován,“ potvrdila mluvčí policie Jana Světlá. Senior z Kořenova se své rodině nehlásil od soboty, kdy odjel od místního hřiště na jízdním kole směrem ke svému domovu. Po muži během soboty a neděle pátralo několik desítek záchranářů a policejní vrtulník.

Podle prvních informací muž nejevil žádné známky násilné smrti. Příčinu úmrtí bude muset objasnit nařízená soudní pitva.

Na Jablonecku se přitom nejednalo o jediný takový případ během neděle. Už ráno našel kolemjdoucí bezvládně ležící tělo ženy v řece Nise v Jablonci. Lékař na místě konstatoval smrt. Tělo nejspíš leželo v řece delší dobu. Podle nepotvrzených informací z místa se jednalo o starší bezdomovkyni, která byla všem v Jablonci nad Nisou dobře známa.

„Lékař už nemohl nijak pomoci. Na místě provedl pouze ohledání,“ potvrdil Drbně ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík. Příčinu smrti bude muset určit i v tomto případě nařízená soudní pitva.

Štítky liberec, pohřešovaný, smrt, Jizera, Kořenov, Jablonec nad Nisou, Stanislav Mackovík, okres Jablonec nad Nisou, Lužická Nisa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragický víkend. V Jizeře se našlo tělo pohřešovaného seniora  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.