Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Třináctiletá Karolína je už třetí týden nezvěstná

Není to její první útěk z diagnostického ústavu, tenhle ovšem patří mezi nejdelší. Po Karolíně Danešové policisté pátrají už téměř měsíc. Třináctiletá dívka si s sebou vzala tašku s jídlem a deku. U sebe nemá žádné peníze a proto je dost pravděpodobné, že se živí krádežemi a přespává v opuštěných rekreačních objektech.

Dívka byla naposledy viděna 25. ledna pět minut po půlnoci, jak se svým strýcem opouští bydliště rodičů. Rodiče navštívila na základě povolení diagnostického ústavu. Rodina dívku hledala a když byla neúspěšná, obrátila se na policii.

Danešová Karolína (může se vydávat za HESS Michal), je třináctiletá dívka. Vypadá však na 15 – 16 let, vysoká je 155 – 160 centimetrů. Postavy je střední, vlasy má černé, obarvené, barva jejích očí je hnědá.

Na základě zjištěných informací si útěk dopředu plánovala a domluvila se se svým přítelem dvaadvacetiletým Michalem Hessem, v jehož přítomnosti se má pohybovat. S sebou si vzala tašku s dekou a jídlem. U sebe nemá žádné peníze, ani mobilní telefon.

Karolína Danešová byla již v minulosti dvakrát pohřešována (v říjnu a prosinci 2014). V obou případech byla ve společnosti svého přítele. "Dosavadní opatření k jejímu vypátrání nebyla úspěšná, žádáme proto o spolupráci i veřejnost. Informace k pohřešované nezletilé Karolíně Danešové přijmou policisté na lince bezplatného tísňového volání 158," dodala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctiletá Karolína je už třetí týden nezvěstná  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.