Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

U Fora se střetl autobus s osobákem. Čtyři zranění

Vánoční shon, mokrá silnice a neopatrná jízda. Tahle kombinace nejspíš stojí za dnešní odpolední nehodou, ke které došlo kolem čtvrté hodiny přímo mezi parkovištěm a obchodním centrem Forum, kde se střetl osobní automobil s autobusem linky 20. Ten měl namířeno do Šimonovic, jeho jízda však skončila už pár metrů od terminálu MHD.

Nehoda byla policii nahlášena v 16:30. „Při střetu se lehce zranila čtveřice cestujících, které jsme převezli do liberecké nemocnice,“ řekla mluvčí krajské záchranné služby Lenka Markovičová.

K další podobné nehodě došlo včera před šestou hodinou večer, kdy vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala na silnici první třídy číslo 35 u Hodkovic nad Mohelkou. Střetlo se tam rovněž osobní vozidlo s autobusem.

Řidič vozidla Subaru Impreza jel v pravém jízdním pruhu ve směru od Hodkovic nad Mohelkou na Liberec. Poblíž odbočovacího pruhu na Jablonec nad Nisou nedal  při vjíždění do levého jízdního pruhu přednost právě projíždějícímu autobusu Volvo, čímž došlo ke střetu obou vozidel.

„Po střetu bylo osobní vozidlo odhozeno vpřed, kde dále narazilo do levého zadního rohu přívěsu nákladního vozidla Mercedes Benz, který jel rovněž v pravém jízdním pruhu,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě byli lehce zraněni dva spolucestující ve vozidle Subaru, třiadvacetiletý mladík a stejně stará dívka, kteří utrpěli blíže nespecifikovaná zranění. Dechová zkouška u nikoho z řidičů neprokázala alkohol. Škoda je předběžně vyčíslena na 120 tisíc korun.

Štítky havárie, Šimonovice, Krajská nemocnice Liberec, Hodkovice nad Mohelkou, Volvo Cars, Mercedes-Benz, Subaru, Subaru Impreza, Liberec, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Fora se střetl autobus s osobákem. Čtyři zranění  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.