Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tělo pohřešované dívky našli v Ostašově

Pátrání po třináctileté školačce je u konce. Její tělo našli dnes odpoledne poblíž libereckého letiště v Ostašově, právě v místech, kde policisté lokalizovali její telefon. Dívka měla u sebe dopis na rozloučenou. Přivolaný lékař na jejím těle nenašel žádné stopy násilí. Dívenka si podle policie nejspíš ublížila sama.

„Naše posádka byla volána na místo k ohledání těla. Bližší informace nebudeme zveřejňovat,“ řekla mluvčí krajské záchranky Lenka Moravcová.

Informaci potvrdila před sedmou hodinou večerní i policie. Dívenka byla dnes odpoledne nalezena v lesním porostu poblíž letíště v Ostašově bez známek života. Ihned byla přivolána lékařka, která na těle dívky nezjistila stopy násilí. Podle všeho si dívka ublížila sama. V jejích osobních věcech byly nalezeny doklady, a také dopis na rozloučenou,“ dodala mluvčí krajského ředitelství policie Vlasta Suchánková.

Po dívce pátrali nejen policisté a strážníci, ale také řidiči autobusů a taxikáři. Po necelých čtyřiadvaceti hodinách ale policie pátrání ukončila.

Dívku odvezla její matka v pondělí ráno do ZŠ Lesní. „Po skončení vyučování, v 15:30, měla dívka o hodinu později navštívit Základní uměleckou školu v Liberci. Mezitím ještě telefonovala se svou matkou. Ta ji také po skončení kroužku v ZUŠ Liberec měla vyzvednout, ale dozvěděla se, že dívka vůbec nedorazila,“ řekla mluvčí policie.

Matka se po doptávání po kamarádkách, známých a rodině obrátila v sedm hodin večer na policisty. „Po získání fotografie dívky a zjištění důležitých informací se rozeběhla pátrací akce, do které byly zapojeny bezmála dvě desítky policistů, policejní psovod i městská policie,“ dodala mluvčí.

Policisté také lokalizovali její mobilní telefon. Ten se večer nacházel v okolí NC Globus.

Štítky Ostašov, policie, Liberec, násilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dagmar Fejglová

Vídím, co se děje u mých dětí na škole - šikana, kyberšikana, akce na facebooku apod. Předpokládám, že když si sáhla na život, tak proto, že jí dělal ze života někdo peklo a to (nedej bože) nějaký puberťák.

Středa, 15. dubna 2015, 15:37Odpovědět

Hana Martincová

Proč policie řádně neprohledala okolí Globusu,když tam lokalizovali její mobil????????????

Úterý, 14. dubna 2015, 21:58Odpovědět

Tělo pohřešované dívky našli v Ostašově  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.