Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ukradené auto dětského centra se našlo. Ani se nic neztratilo

Jenom dva dny bylo bez auta Dětské centrum Sluníčko. V pátek ho ukradl zloděj, v neděli už si pro znovunalezený vůz jeli zástupci centra. Kupodivu se z automobilu nic neztratilo, zloděj se možná chtěl jen projet, možná ho testoval, zda není napojené na satelitní sledování. Kdo ví. Každopádně auto už má Sluníčko zpátky a mže fungovat.

Automobil našel v neděli stát u silnice na Cvikov náhodně projíždějící policista. Zkontroloval značku v databázi vozidel a bylo jasno, že se jedná o kradený volkfwagen.  „Jsme moc rádi, že se naše auto našlo. I sami policisté nám říkali, že ta rychlost je kuriózní. Hned v neděli jsme si pro automobil jeli.  Kupodivu se z něj nic neztratilo, dokonce ani dálniční známka na tento rok, kterou jsme ještě neměli ani nalepenou na skle. V autě zůstaly i dětské sedačky nebo třeba řidičova zimní bunda,“ řekla ředitelka Dětského centra Sluníčko Anna Vereščáková.

A jak je možné, že se auto vůbec našlo? Zloděj se buď chtěl jenom projet, zlodějské gangy ale prý mají i nový způsob jak testovat ukradená auta, zda nejsou napojená na satelitní sledování. Tímto způsobem zjistí, jestli není napojeno na satelitní sledování. Po několika hodinách se potom k odstavenému vozu vrátí už s jistotou, že nyní si kradené auto mohou odvézt v klidu i za hranice.

Autoři

Štítky sluníčko, krádež, auto, Cvikov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukradené auto dětského centra se našlo. Ani se nic neztratilo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.