Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Hrádku hořela Octavie. Její majitel skončil v nemocnici

Technická závada na elektroinstalaci stála za nedělním požárem Octavie v Lidické ulici v Hrádku nad Nisou. Na místo se sjelo před polednem dohromady pět hasičských aut hrádeckých dobrovolných a libereckých profesionálních hasičů. Kvůli silnému kouři z hoření museli hasiči kontrolovat i okolní byty, zda se někdo z nájemníků nenadýchal.

„Při příjezdu hasičů probíhalo plamené hoření v motorové části vozidla,“ popsal první chvíle po příjezdu velitel hrádeckých hasičů Jaromír Mottl. Podle jeho slov právě kvůli silnému zakouření museli hasiči zasahovat v dýchací technice.

„Na místě byl také majitel vozidla, který se nadýchal zplodin hoření a v průběhu zásahu se mu udělalo nevolno,“ dodal velitel hasičů. Majitele ohořelé Octavie musela do nemocnice převézt záchranná služba.

Příčinu požáru určil vyšetřovatel ještě během neděle. Celá motorová část auta lehla popelem kvůli závadě na elektroinstalaci.

Štítky Hrádek nad Nisou, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hrádku hořela Octavie. Její majitel skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.