Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tři nehody, čtyři zranění. Bouralo se mezi Libercem a Turnovem

Jedna nehoda za druhou. Hasiči, záchranáři ani policisté se po páteční páté hodině odpolední nestavili. Při třech nehodách se zranila minimálně čtveřice účastníků. Ty rozvedla záchranná služba do liberecké nemocnice. Závažnost jejich poranění zatím není známá.

Nejvážněji vypadal nehoda dvou osobních automobilů nedaleko nájezdu na rychlostní silnici za Šimonovicemi. „Na chirurgii jsme převezli tři osoby,“ popsal ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík.

Podle informací z místa jeden z automobilů doslova projel svodidly. Ošklivě vypadající nehoda se naštěstí obešla bez újmy na životech.

K další nehodě došlo ani ne kilometr od první. Osobní automobil zhruba ve stejný čas vylétl mimo silnici. Z nehody měl podle prvních informací vyváznout řidič s lehkým poraněním.

Po páté hodině odpolední se bouralo i na okraji Liberce. U obchodu Makro se střetla další dvě osobní auta. Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil.

"Oba řidiči jeli směrem na Prahu a havarovali do svodidel, jedno z vozidel se pod svodidly protlačilo až do protisměru dálnice," řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. 

Štítky havárie, Liberec, Turnov, Krajská nemocnice Liberec, automobil, Stanislav Mackovík, Makro, Šimonovice, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři nehody, čtyři zranění. Bouralo se mezi Libercem a Turnovem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.