Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Video: Policie pátrá po lupiči, který postřelil barmana

„Drbno, nevíš něco o střelbě v Hejnicích?“ Podobné dotazy jste posílali do redakce během čtvrtka jako na běžícím páse. Informace čtenářů skutečně nelhala. Zatím neznámý lupič ve středu večer postřelil mladého barmana v baru 777. Tomu způsobil velmi vážná poranění. Po lupiči pátrají policisté. Nepoznáváte muže z videa?

Do baru přišel ve středu kolem půl jedenácté v noci. Muž nejprve předstíral, že si přišel zahrát na výherní automaty, dlouho se ale nezdržel a odešel ven. Vzápětí se však do baru vrátil a na čtyřiadvacetiletého barmana namířil krátkou střelnou zbraň.

„Přitom od něj žádal peníze. Poté, co mu mladík odmítl vyhovět, vystřelil na něj z bezprostřední blízkosti a způsobil mu velmi vážné, život ohrožující zranění. Lupič pak z místa činu uprchl, aniž by tu cokoliv odcizil,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková a doplnila: „Vzhledem k tomu, že je stále ozbrojený a zbraň proti člověku už použil, pokládáme ho za velmi nebezpečného pachatele. Obracíme se proto na veřejnost se žádostí o pomoc při jeho identifikaci.“

Pokud muže na záznamu poznáváte, kontaktujte policisty na lince 158. Policisty zajímají i veškeré informace, které mají souvislost s krátkou střelnou zbraní, kterou měl lupič u sebe. „Současně varujeme veřejnost, aby se nikdo nepokoušel ozbrojeného muže sám zadržet, nebo se s ním jinak osobně konfrontovat,“ uzavřela mluvčí.

Střelec má podle policie světlou pleť. Oblečen byl do tmavých kalhot, zřejmě tmavě šedé mikiny na zip s kapucí, bílým znakem na prsou a dvěma pruhy na obou rukávech. Za loupež v Hejnicích mu hrozí až dvanáct let vězení.

Štítky policie, Hejnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Video: Policie pátrá po lupiči, který postřelil barmana  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.