Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Tahle žena vybrala peníze z kradené karty. Znáte ji?

Nenechávat PIN u platební karty. Zásada číslo jedna, kterou policisté neustále opakují a stále se najdou lidé, kteří si ho ke kartě dávají. Své by o tom mohla vyprávět žena, které kdosi vykradl na parkovišti u Kauflandu v České Lípě auto. Z něho jí zmizela kabelka i s peněženkou a platební kartou, u které měla PIN.

Právě ukradenou platební kartu zneužila zatím neznámá žena, která z bankomatu Komerční banky vybrala 30 tisíc korun. „Stalo se tak poté, co se  neznámý pachatel na nedalekém parkovišti před nákupním střediskem Kaufland v Mimoňské ulici v České Lípě vloupal do osobního vozidla, ze kterého spolu s kabelkou odcizil i několik platebních karet. Jednu z nich, u které byl připojen PIN, použila žena na zveřejněném snímku k vybrání peněz,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Policie se teď ptá: Znáte tuto ženu? Pokud můžete pomoci se zjištěním její totožnosti, kontaktujte policejní linku 158 nebo kteroukoliv služebnu Policie ČR.

Štítky platební karta, PIN, Kaufland, Česká Lípa, Komerční banka, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Tahle žena vybrala peníze z kradené karty. Znáte ji?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.