Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vlak v neděli usmrtil člověka mezi Hrádkem nad Nisou a Chrastavou

Další víkend, další tragická událost na železnici na Liberecku. Drážní inspekce dnes informovala o střetu osobního vlaku s osobou. Podle dostupných informací souprava německého dopravce Vogtlandbahn srazila po sedmé hodině ranní člověka mezi Chrastavou a Hrádkem nad Nisou.

„Naše posádka ani nezačínala s resuscitací. Lékař mohl jen konstatovat smrt,“ popsala mluvčí záchranky Lenka Markovičová. Podle nepotvrzených informací ke střetu došlo v hůře dostupných místech. Zda se jednalo o sebevraždu nebo nešťastnou událost ukáže až vyšetřování.

Je to přitom jen týden, co úmrtím skončil střet osobního vlaku s dvaašedesátiletou ženou nedaleko Raspenavy. Tu porazila souprava minulou neděli před půl pátou ráno u Luhu pod Smrkem. Osobní vlak se v moment nehody přesouvala jen do konečné stanice. „Žena utrpěla mnohačetná poranění, kterým na místě podlehla,“ potvrdil Drbně ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík.

Štítky Chrastava, hrádek, nehoda, vlak, smrt, Hrádek nad Nisou, osobní vlak, Vogtlandbahn, Drážní inspekce, Liberecký kraj, Stanislav Mackovík, Raspenava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlak v neděli usmrtil člověka mezi Hrádkem nad Nisou a Chrastavou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.