Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vražda na německé dálnici. Policie hledá i české svědky

Výzvy české policie zveřejňujeme poměrně často, dnes se na české občany obrací jejich němečtí kolegové s prosbou o pomoc při objasňování brutální vraždy. K ní došlo 7. listopadu na odpočívadle Biggenkopf na dálnici A44 za Kasselem ve směru na Dortmund, kde kdosi zastřelil polského řidiče.

„Za informace, které by vedly k pachateli násilného trestného činu, vypsalo státní zastupitelství odměnu ve výši 5 000 Eur. Ve Spolkové republice Německo byly letáky vyvěšeny v oblasti 50 kilometrů až ke státním hranicích na všech čerpacích stanicích, parkovištích i nákladních nádražích automobilové dopravy,“ popsala mluvčí policie Vlasta Suchánková. Ten samý leták v českém jazyce najdete i zde.

K vraždě polského řidiče Ryszarda Fudali došlo 7. listopadu nad ránem. Policisté zkouší oslovit i české řidiče, jelikož je odpočívadlo hojně využíváno také cizinci. Pokud můžete jakoukoliv informací pomoci k objasnění případu, volejte linku 158.

Štítky policie, Dortmund, Kassel, Německo, Ryszard Fudali, dálnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vražda na německé dálnici. Policie hledá i české svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.