Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Neexistující bankovka úspěch neměla, prodavačka muže prokoukla

Pozornost prodavaček obchodu Billa v nákupní galerii Plaza prověřil ve čtvrtek ráno dvaapadesátiletý zákazník. Ten se rozhodl svůj nákup za pár korun zaplatit tisícieurovou bankovkou. Taková bankovka však neexistuje a místo nějakých pětadvaceti tisíc korun, které mu měla prodavačka vyplatit zpět, odcházel v doprovodu policie.

„Bankovka měla odlišnou barvu a zjevně se jednalo o padělek. Strážníci proto podezřelého dvaapadesátiletého zákazníka předali policii pro podezření z trestného činu padělání a pozměňování peněz,“ sdělila mluvčí městské policie Daniela Bušková.

Ještě kurioznější případ řešili policisté před třemi lety v nedalekém Rumburku, kde se ženě podařilo zaplatit žertovnou tisícieurovkou. Přestože taková bankovka neexistuje, jeden z prodavačů ji zákaznici klidně vyměnil za české koruny. Nezarazily ho ani erotické motivy, které tisícieurovka obsahovala. Že peníze nejsou pravé, navíc netušila ani žena, která s nimi do obchodu přišla. Své přítelkyni ji dal muž z Mikulášovic, aby ji šla vyměnit za koruny. Jeho žert však tehdy žena vzala vážně.

Štítky prodavač, Billa, Rumburk, Mikulášovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neexistující bankovka úspěch neměla, prodavačka muže prokoukla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.