Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zamilovaný mladík ukradl z lavičky Václava Havla srdce

Ne každé vyznání lásky je úplně vhodné. Své by o tom mohl vyprávět dvacetiletý mladík, který včera večer chtěl vyznat lásku své přítelkyni ukradeným srdcem z lavičky Václava Havla v Novém Boru. Jeho vyznání před kamerovým systémem neobměkčilo policisty, kteří zamilovaného vandala a zloděje v jedné osobě dnes ráno dopadli.

Oznámení policisté přijali dnes ráno kolem osmé hodiny. „Na případu s nimi ihned začali spolupracovat i kriminalisté z pracoviště oddělení obecné kriminality v Novém Boru, kteří vytěžili městský kamerový systém a na základě své místní i osobní znalosti během necelé hodiny od oznámení pachatele tohoto činu dopadli,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Jednalo se o dvacetiletého mladíka z Nového Boru, který včera večer kolem jednadvacáté hodiny na lavičce seděl s dívkou, které se rozhodl srdce z lavičky z lásky věnovat. „Kriminalisté srdce zajistili a po všech provedených úkonech bude zcela jistě vráceno zpět na své místo. Městský úřad v Novém Boru vyčíslil způsobenou škodu na částku 2 500 korun,“ uzavřela mluvčí.

Lavička Václava Havla je pamětním místem věnovaným Václavu Havlovi. Tvoří jej dvě křesla spojená kulatým stolem, jehož středem prorůstá strom. Budování Laviček Václava Havla je celosvětovým projektem, který inicioval velvyslanec ČR v USA Petr Gandalovič spolu s architektem a designérem Bořkem Šípkem.

Štítky Václav Havel, láska, Nový Bor, Bořek Šípek, Petr Gandalovič, USA, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zamilovaný mladík ukradl z lavičky Václava Havla srdce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.