Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zaseklá západka uvěznila ženu na toaletě restaurace

I vykonání potřeby se může změnit v noční můru. O tom by mohla po zážitku z minulého týdne vyprávět žena, kterou uvěznila toaleta jedné z restaurací v Liberci. Zákaznice si dokonce musela na pomoc přivolat městské strážníky, kterým práci příliš neulehčila. Sama totiž nebyl schopna určit, kde se nachází.

Na strážníky se s prosbou o pomoc obrátil muž, kterému jeho uvězněná známá zatelefonovala z toalety. „Ten uvedl, že se s ním žena telefonicky spojila, a popsala mu restauraci v obchodním řetězci v ulici Fügnerova, kde zůstala uvězněná. Strážníci s ženou udržovali telefonický kontakt, ale na popisovaném místě nebyla,“ popsala mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Strážníci se museli obrnit trpělivostí. Žena nebyla schopná určit místo, kde se vlastně nachází. „Strážníci pak prohledali další pobočku popisované provozovny ve čtvrti Pavlovice, kde ženu objevili,“ dodala mluvčí.

A co ženu na toaletě uvěznilo? Na dveřích toalet se jí zasekla západka. S ní si strážnici poradili po více jak hodině, kdy ženu vysvobodili.

Štítky toaleta, restaurace, Liberec, Pavlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaseklá západka uvěznila ženu na toaletě restaurace  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.