Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zaútočil na řidiče i autobus, teď ho hledá policie. Pomůžete?

Práce řidiče městského autobusu není zrovna procházka růžovým sadem. Občas schytáte nějakou nadávku, občas vám někdo rozbije čelní sklo a občas se vám stane obojí. Horké chvilky si zažil ve středu před půl desátou večerní řidič autobusu linky X11, na kterého v zastávce U Kyselky zaútočil černý pasažér.

Neznámého mladíky rozlítilo upozornění řidiče, že je jeho jízdenka neplatná. „Vzhledem k tomu, že již bylo po osmé hodině večerní, nastupovali cestující předními dveřmi a řidič prováděl kontrolu jízdenek. Řidič upozornil muže na neplatnost jízdenky a na možnost zakoupit si novou. V případě, že tak neučiní, požádal jej, že si bude muset muž vystoupit,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Agresora výtka natolik rozzuřila, že řidiče počastoval hodně peprnými nadávkami, vystoupil a kamenem rozbil čelní sklo autobusu. „Následně z místa odešel a zmizel v jednom z přilehlých domů,“ dodala mluvčí.

Právě po tomto neznámém agresorovi teď policisté pátrají. Podařilo se jim zjistit, že se jedná o muže ve věku kolem 25 let, snědé pleti, střední postavy, 170 centimetrů vysokého. Muž měl černé krátké vlasy střižené na ježka a vousy - strniště tmavé barvy. V době incidentu měl na sobě zelenou mikinu s kapací, kterou měl na hlavě. „Mělo by se jednat o častého cestujícího na této lince, který často většinou nastupuje a vystupuje v zastávce Proseč pošta,“ uzavřela mluvčí.

Víte, o koho by se mohlo jednat? Znáte tohoto muže? Informace, které mohou vést k jeho dopadení, můžete sdělovat na linku 158 nebo na telefonním čísle 974 480 701.

Štítky Kyselka, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaútočil na řidiče i autobus, teď ho hledá policie. Pomůžete?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.