Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Žehličky si nacpal do vystlané tašky, aby u pokladen nepípal

Mladík z Českolipska našel způsob, jak ukrást zboží, a přitom při průchodu pokladnami nepípat. Jenže nepočítal s tím, že když si do tašky nacpe tři žehličky, tak si ho všimne ostraha a chytí ho. Za pokus mu to ale nejspíš stálo, mladík je recidivista, kradl už vícekrát, tak mu zadržení asi tolik nevadí.

Ke krádeži si vyhlédl obchod s elektronikou Datart v OC Forum v Liberci. A jaký že to byl ten zvláštní způsob, že u pokladen prošel ochranným rámem? Tašku si vycpal alobalem. "Tím, že měl muž takto upravenou tašku, podařilo se mu projít zároveň i ochranným rámem," uvedla mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Do tašky si dal tři žehličky na vlasy celkem za pět tisíc. Nejspíš už se radoval, že mu jeho plán vyjde, jenže za pokladnami už na něj čekala ochranka obchodu, která zloděje předala policii. "Policisté následně zjistili, že se jedná o recidivistu, který byl již v minulosti za podobné krádeže trestán. A to hned ve dvou případech během jednoho roku," dodala Šrýtrová.

Mladému zloději tak nyní hrozí až tři roky vězení.

Autoři

Štítky policie, krádež, alobal, okres Česká Lípa, Datart, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žehličky si nacpal do vystlané tašky, aby u pokladen nepípal  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.