Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zelená měla svítit oběma řidičům. Pomoci teď musí svědci

Je to zhruba týden, kdy jsme vás informovali o nehodě na křižovatce ulic Švermova a Žitavská. Výsledkem tehdy byla tři nabouraná auta, jedno z nich na boku. Policisté teď hledají svědky nehody, jelikož oba aktéři tvrdí, že vjeli do křižovatky na zelenou. Svědci se můžou hlásit na lince 158 nebo na čísle 974 466 251.

A jak k nehodě 23. října došlo? Řidič Opelu Combo se snažil před šestou hodinou ranní odbočit na průtah Libercem. To se mu ale nepodařilo, když se bokem střetl s protijedoucím Volvem. Opel se převrátil na bok a dokutálel se až Octavii, která čekala na semaforu na zelenou.

„Řidič Octávky se asi nestačil divit. Převrácený Opel se řítil přímo na něj a střechou narazil do levé přední části Octavie,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová .

Při krkolomné nehodě se nikdo vážně nezranil. „Nehoda si vyžádála jedno lehké zranění, které utrpěl spolujezdec na předním sedadle vozidla Volvo. Ten nebyl za jízdy připoután bezpečnostním pásem,“ dodala mluvčí.

Škoda na všech automobilech čítá 130 tisíc korun. Míru zavinění musí určit policisté, kteří už teď ví, že ani jeden z účastníků před nehodou nepil alkohol.

Místo události


Zvětšit mapu

Štítky havárie, Švermov, Opel, Volvo Cars, Škoda Octavia, Liberec, Opel Combo, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zelená měla svítit oběma řidičům. Pomoci teď musí svědci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.