Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zfetovaný řidič ujížděl ulicemi Liberce. Zastavila ho svodidla

Riskantní jízdou ohrožoval všechny ostatní řidiče šestatřicetiletý muž za volantem Volkswagenu Passat v sobotu před půlnocí. Právě kvůli nebezpečné jízdě ho chtěla hlídka policie zastavit. Muž si však postavil hlavu a rozhodl se, že jen tak nohu z plynu nesundá. Policistům ujížděl Lučanskou ulicí až do té doby, než ho zastavila svodidla.

„Hlídka řidiče chtěla kontrolovat z důvodu jeho riskantní a nebezpečné jízdy, kdy ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu. Řidič vozidla však vůbec nereagoval na výstražné zvukové zařízení, které mu policisté dávali a pokračoval ve své ostré jízdě,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová a doplnila: „Při průjezdu prudké pravotočivé zatáčky však dostal s vozidlem smyk a vjel vpravo mimo kumunikaci, kde narazil přední částí vozidla do kovových svodidel.“

Šestatřicetiletého řidiče policisté prolustrovali, podrobili zkoušce na přítomnost alkoholu a později i drog. Právě poslední zkouška byla pozitivní.

Případem se i nadále zabývají dopravní policisté. Zfetovanému řidiči nejspíš příliš nepomůže fakt, že policistům ujížděl.

Štítky Liberec, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný řidič ujížděl ulicemi Liberce. Zastavila ho svodidla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.