Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj okapů měl špatný den. Pohotový soused ho dopadl

O jednoho zloděje mědi na svobodě méně. V policejní cele skončil v polovině minulého týdne poté, co ho při krádeži okapů z rodinného domu v Blankytné ulici v Liberci dopadl obětavý osmatřicetiletý soused. Zloděje nejenže přistihl při činu, zároveň ho zadržel až do příjezdu policejní hlídky. Lapka ještě minulý týden stanul před soudem.

„Zloděj se zřejmě na krádež nijak zvlášť nepřipravoval, protože sebou neměl nic, v čem by lup odnesl. Vypadá to, že šel jen náhodou kolem, uviděl měď a na místě se rozhodl využít příležitost,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Chmaták správně odhadl, že touto dobou majitel domu bude v zaměstnání, podcenil ale souseda, který měl včera volno. Tomu se vůbec nelíbilo, že jakýsi pobuda devastuje cizí majetek a učinil tomu okamžitě  přítrž. Dvaadvacetiletému zloději nedal žádnou šanci utéct a na místě ho do příjezdu policistů zadržel i se čtyřmi metry kradených měděných svodů. Ty zloděj bohužel už stačil sešlapat a zohýbat tak, aby se mu dobře nesly v podpaží.

Jak se později ukázalo, tak to nebyl jeho první majetkový delikt. Poté, co si ho z Vratislavic převzali, sdělili mu podezření z přečinu krádeže a ještě tentýž týdne ho předvedli před soudce.

Štítky krádež, Liberec, okap

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj okapů měl špatný den. Pohotový soused ho dopadl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.