Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj packal? Ve Višňové poškodil dvě auta a traktor

Poškodil dvě auta, jeden traktor a nic neukradl. Řeč je o neznámém vandalovi, který v noci na pondělí řádil na Frýdlantsku, konkrétně ve Višňové-Andělce. U vozidel pouze poškodil zámky a spínací skříňku. Jestli právě to bylo jeho záměrem nebo zda zpackal krádež, není jasné. Po totožnosti vandala teď pátrají policisté.

„Středem jeho pozornosti se stal zaparkovaný traktor značky New Holland, který měl majitel před domem. Pachatel na vozidle poškodil víčko nádrže a zámek na dveřích. Podařilo se mu vniknout i dovnitř, kde poškodil spínací skříňku,“ popsal mluvčí policie Petr Kmínek.

Škoda, kterou vandal způsobil, není zrovna malá. V tu samou noc kdosi poškodil zámky také dvou aut zaparkovaných opodál. Oprava teď majitele vyjde minimálně na 14 tisíc korun.

Majitelům traktorů evidentně uplynulý týden nepřál. Už v pátek policisté řešili případ, kdy neznámý zloděj „oškubal“ traktor zaparkovaný ve stodole v obci Soběslavice.

Do uzamčené stodoly vnikl lapka v půl čtvrté ráno poté, co odstranil visací zámek na vratech. Uvnitř se jeho pozornost zaměřila na různé příslušenství k traktoru,“ doplnil Kmínek.

Po obou teď pátrají policisté. Zatímco vandal z Frýdlantska může ve vězení strávit až tři roky, zloději ze Soběslavic hrozí o rok méně.

Štítky traktor, zámek, Frýdlantsko, Soběslavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj packal? Ve Višňové poškodil dvě auta a traktor  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.