Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloděje vyrušil majitel domu. Lapka mu ukradl kompoty

Nepříjemné překvapení čekalo v pondělí před desátou hodinou večerní na majitele domu ve Vratislavicích nad Nisou. K němu domů se vloupal devětadvacetiletý recidivista, který pobral vše, co viděl. Na chodbě ho ale překvapil majitel domu, který přivolal policisty. Přesto, že zloděj z domu utekl, policisté ho dopadli o pár ulice dál.

Lapka se do domu dostal špatně dovřenými dveřmi. „Ve sklepě majitelům odcizil plachtu na auto a více jak desítku kompotů. Ještě stihl vyběhnout do prvního patra domu, kde z neuzamčené skříně vzal dvě bundy. Tam také zloděj "natrefil" na majitele domu, který kontaktoval policisty,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Zloděj sice utekl, policisté po něm ale ihned začali pátrat. Zhruba po půlhodině od oznámení kontrolovali na křižovatce ulic Rochlická a Vinařská osobu, jejíž popis se shodoval s popisem muže, který policistům předal poškozený.

„Muž následně skončil v policejní cele. A to i přesto, že hodnotu věcí, které v domě odcizil, si majitelé vyčíslili na několik stokorun. Muže totiž v nedávné době za podobné skutky odsoudil liberecký okresní soud. Rozsudek nabyl právní moci letos v květnu,“ dodala mluvčí.

Štítky dům, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděje vyrušil majitel domu. Lapka mu ukradl kompoty  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.