Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloději způsobili během jediné noci škodu za sto tisíc

Hned dva případy vykradených bytů mají na stole policisté z Liberce. Zloději brali během noci z úterý na středu vše od elektroniky po šperky. Letní měsíce jsou podle policistů nejrizikovějším obdobím roku. Zloději si často vytipují opuštěné byty v obdobích dovolených.

Tak rychlý návrat z letní dovolené asi nečekala rodina ze Starých Pavlovic. Na jejich odjezd si nejspíš počkal neznámý zloděj, který se do bytu vloupal den po jejich odjezdu. „Zloděj se do jejich bytu vloupal přes dveře, u kterých vylomil zámek. Uvnitř pak prohledal všechny místnosti, vyházel věci ze všech zásuvek. Manželé bohužel po návštěvě zloděje přišli o spoustu špěrků, některé staré čtyřicet až padesát let, za desetitisíce korun,“ popsala policejní mluvčí Vlasta Suchánková a doplnila, že zloděj nepohrdl ani osmdesáti eury, které v bytě našel. Škoda, kterou způsobil, přesahuje sto tisíc korun.

Stejnou noc vybílil neznámý zloděj byt v ulici 5. května v Liberci. Když se ve dvě hodiny ráno vrátil majitel bytu domů, nestačil se divit. „Hned zjistil, že se mu někdo do bytu vloupal. A to přes terasu a tam pachatel zřejmě využil toho, že bylo otevřené okno na větračku,“ dodala Vlasta Suchánková. Podle ní z bytu zmizel notebook a pět tisíc korun.

Štítky Liberec, policie, krádež, vloupání, Pavlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději způsobili během jediné noci škodu za sto tisíc  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.