Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zmlácený řidič? Nechtěl pustit do busu mladíky s cigaretou

K napadení řidiče liberecké MHD došlo ve středu navečer na lince 12 v Růžodole. Proč? Jednomu z nastupujících mladíků řekl, že do autobusu se zapálenou cigaretou nesmí. A bylo zle. Oba se na něj vrhli, začali ho mlátit pěstmi i kopanci, pak ho i dusili a škrtili. Řidič je v neschopnosti, oba mladíci skončili v rukou policistů.

Drbnu o napadení informoval zdroj blízký DPMLJ. „Pak se lidi diví, že řidiči raději dělají, že nic nevidí a před prohřešky cestujících zavírají oči, když to dopadá takhle,“ rozčiluje se. Podle něj je nyní pětapadesátiletý řidič v neschopnosti. „Viděl jsem jeho fotku krátce po tom. Byl celý pomlácený, s roztrhanou košilí,“ pokračuje.

Řidič si nakonec musel pomoci sám. V autobuse totiž byly jen dvě starší ženy. Podařilo se mu útočníkům vysmeknout. Jeden pak utekl, druhého mladíka se řidiči podařilo v autobuse zavřít, snažil se utéct oknem, ale před příjezdem policistů už to nestihl. Nakonec se na místo vrátil i druhý mladík, policie oba zadržela.

To všechno ve všední den, asi v půl šesté večer. „Jednomu z útočníků policie naměřila 1,93 promile, takže co k tomu ještě dodat,“ uzavírá zdroj.

Autoři

Štítky mhd, liberec, řidič, napadení, Růžodol, cigareta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmlácený řidič? Nechtěl pustit do busu mladíky s cigaretou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.