Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kultura

Neděle před radnicí bude patřit Svatomartinskému trhu

Velký Svatomartinský trh proběhne v neděli před libereckou radnicí. Lidé ochutnají například mladá vína a spoustu specialit a samozřejmě si nakoupí od prodejců, kteří na trhy jezdili celou letošní sezónu.

Kissáci se přijedou rozloučit i do Prahy, kapela po téměř půl století končí

Čas je neúprosný… I nejžhavější kapela na světě (samozvaná) musí jednou do důchodu. End Of The Road. Tak zní název finálního turné Kiss, které se zastaví i v Praze – 19. června v Eden aréně. Informaci dnes zveřejnila pořádající agentura Live Nation....

RECENZE: Bohemian Rhapsody oprašuje Mercuryho božství

Varuji vás předem. Tato recenze je od prvního do posledního písmena oslavnou ódou a sledování Bohemian Rhapsody v kině může vyvolat vedlejší účinky, jakými jsou zrychlený tep, všudypřítomná touha tančit nebo náhlé návaly emocí, nejčastěji pláče.

Krajská knihovna nabízí na listopad zajímavý program, vystavuje zde Zuzana Kadlecová i škola v Kateřinkách

Krajská vědecká knihovna v Liberci nenabízí jen stohy zajímavých knih k přečtení, ale i zajímavý kulturní program v podobě mnoha výstav.

Fanoušci deskových a karetních her mají sraz v Liberci. Je tu další ročník festivalu Hopecon

Festival společenských her Hopecon začne už ve středu v libereckém Koloseu. Lidé se mohou těšit na deskové a karetní hry od předních firem a také doprovodný program – 3D tiskárny v plném provozu nebo řada soutěží o ceny. Akce končí až v neděli...

Do Liberce se vrací mistrovství světa v tanci

Pondělí, 5. listopadu 2018, 08:23Kultura

Do Liberce se vrací mistrovství světa v tanci

Taneční mistrovství světa se v Liberci odehraje již po desáté. Akce, která potrvá celý týden, nabídne přehlídku mnoha tanečních stylů, dresů i kategorií.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Bohemian Rhapsody a Louskáček si zaslouží pozornost

Dlouho očekávané Bohemian Rhapsody je tu! Legendární Queeni a jejich písničky tak znovu ožijí na filmových plátnech. Chybět byste neměli ani na pohádkovém Louskáčkovi se skvělou Keirou Knightley a Helen Mirren.

TRAILER TÝDNE: Těšte se na Řbitov zvířátek podle Stephena Kinga

Hororové příběhy Stephena Kinga jsou proslulé nejen mezi nadšenými čtenáři, ale i mezi filmovými fanoušky. V blízké době se může druhá skupina těšit na filmovou verzi Řbitova zvířátek. Už samotná upoutávka vypadá lákavě.

Nejnavštěvovanějším hradem letoška jsou Trosky, počet turistů mířících za památkami ale klesl

Zájem o hrady a zámky sice nepatrně klesl, například na Grabštejn a Lemberk ale přesto dorazilo více návštěvníků než loni. Na mnoho památek můžete navíc ještě zavítat během listopadu i o adventu.

TIPY NA VÍKEND: Halloweenský maškarní bál, stezka odvahy i loutkové divadlo

Na tento víkend nepřipadají jen Dušičky, ale také celá řada zajímavých akcí. Můžete si tak vybrat, zda chcete vyrazit do přírody nebo zůstat ve městě.

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.