Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kultura

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenku na festival Hrady CZ na Bezdězu

Letošní festivalové léto uzavřou Hrady CZ na Bezdězu. Chcete se na tuto akci podívat? Vyhrajte vstupenky s Libereckou Drbnou. Pro sedm z vás máme celofestivalové vstupy. Hrady CZ na Bezdězu proběhnou od pátku 31. srpna do soboty 1. září.

FOTO: Tatrhy u jablonecké přehrady sklidily neskutečný úspěch

Již podruhé se v Jablonci nad Nisou konaly Tatrhy. Tentokrát nalezly zázemí nedaleko vodní nádrže Mšeno. Na akci, kde se prezentují výrobci oblečení, doplňků ale i skvělého jídla a nápojů dorazily stovky lidí.

Tatrhy u přehrady

Neděle, 12. srpna 2018, 16:24

Tatrhy u přehrady
Tatrhy u přehrady
FOTO: Barokní sloup projde rozsáhlou rekonstrukcí

Sloup Panny Marie z roku 1717 u Kostela Nalezení sv. Kříže v Liberci čeká kompletní oprava. Na jaře tohoto roku přešel objekt do vlastnictví města. To se nyní rozhodlo nechat provést nutné restaurátorské práce, které proběhly naposledy před...

Z nové výstavy v českolipském muzeu budete možná mít husí kůži

Netradiční výstavu věnující se tématu sovětské okupace připravila skupina umělců v českolipském muzeu. Dokumentární fotografie i vzpomínky vás přenesou do roku 1968.

Benefiční koncert Noc s hvězdami vynesl přes padesát tisíc

Jubilejní dvacátý ročník benefičního koncertu Noc s hvězdami přilákal na zámek Zahrádky stovky diváků. Večer prozářily celebrity jako Ilona Csáková, David Deyl nebo slovenská legenda Marcela Laiferová.

FOTO: V Jablonci odstartovala Křehká krása

Již po sedmé hostí jablonecké Eurocentrum výstavu Křehká krása. Akce potrvá až do neděle. Mezi nejoblíbenější část programu patří módní přehlídky Svazu výrobců skla a bižuterie.

Křehká krása 2018

Čtvrtek, 9. srpna 2018, 20:33

Křehká krása 2018
Křehká krása 2018
Frýdlant bude opět hlavním městem jazzu. Je tu jubilejní Dílna

Už po pětatřicáté ve Frýdlantu proběhne Letní jazzová dílna Karla Velebného. Do Frýdlantského výběžku dorazí esa tohoto hudebního žánru. Týdenní seminář začíná už v sobotu a letos dorazí dvě stovky hudebníků z celého světa.

Podílejte se na vzpomínkách na Jizerky

Úterý, 7. srpna 2018, 19:30Kultura

Podílejte se na vzpomínkách na Jizerky

Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky (AOPK ČR) aktuálně připravuje fotoalbum u příležitosti 50. výročí založení Správy CHKO Jizerské hory. Nejlepší snímky budou v říjnu vystaveny v Krajské vědecké knihovně v Liberci.

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.