Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kultura

Muzeum plné kamer. Sledujte průběžnou rekonstrukci jednotlivých expozic

Jak probíhá přestavba Severočeského muzea? To lze nyní sledovat živě. Muzeum nechalo do jednotlivých expozic nainstalovat kamery, které jednou za dvě hodiny přinesou aktuální obrázek o stavu rekonstrukce.

TRAILER TÝDNE: O Halloweenu bude bude řádit nebezpečný psychopat s maskou

Psychopatický pacient uteče z léčebny, aby se naposledy setkal se svou dávno vyhlédnutou obětí. Ta ale na jeho příchod celou dobu čekala, a dokonce se na to vyzbrojila. Moment překvapení se konat nejspíš nebude. Kdo tentokrát vyhraje...?

FILMOVÉ PREMIÉRY: Zažijte velký návrat dinosaurů. Jurský svět se znovu probouzí

Na filmová plátna se znovu vrací nebezpeční dinosauři, kterým bude hrozit kromě lidské existence i běsnící sopka. Druhá novinka bude z naprosto odlišného soudku. Na scénu nastoupí neodolatelná krasavice a bude božská.

Bohemia Jazz Fest 2018 je hudební akce, která se na libereckém náměstí uskuteční v červenci

Benešák 12. července přivítá muzikanty, kteří holdují především jazzu. Na letní akci vystoupí jak Češi, tedy konkrétně Liberečáci, tak zahraniční umělci.

Sudek, Funke, Drtikol. Liberecká galerie představuje to nejlepší z české a slovenské fotografie

Přes sto fotografií těch nejlepších českých a slovenských fotografů historie se sešlo v liberecké galerii v lázních. Mezi nejznámější jména patří Josef Sudek, Jaromír Funke nebo František Drtikol, podle kterých je také celá výstava pojmenována. K...

Výstava Mumie světa je prodloužena a navíc na děti čeká cesta za pokladem

Až do 22. července můžete dostat odměnu za vysvědčení a absolvovat cestu za pokladem mumií. Výstava Mumie světa je prodloužena.

Opera? Opera! Nové představení uvede Šaldovo divadlo. Mladým chce přiblížit operní žánr

Slavnostní premiéra divadelního představení, která chce operu přiblížit zejména mladým lidem, se uskuteční již tento pátek 22. června v deset hodin. První reprízy se pak diváci dočkají po víkendu, přesně v pondělí 25. června opět v deset.

Světový den žiraf? Liberecká zoo si připravila komentované prohlídky

Žirafy Rothschildovy patří mezi nejvíce ohrožené poddruhy žiraf ve volné přírodě a právě těmto tvorům se bude věnovat liberecká zoo v rámci světového dne žiraf. V sobotu 23. června si zahrada připravila komentované prohlídky, které by...

SOUTĚŽ: Hejnické slavnosti přivítají Davida Kollera a pomohou Elišce. Vyhrajte vstupenky

Další ročník Hejnických slavností se kvapem blíží, už o víkendu 30. června a 1. července se do podhůří Jizerských hor sjedou tisíce lidí kvůli řemeslnému jarmarku, pouti i ohňostroji a také hudebním hvězdám v čele s Davidem Kollerem. Liberecká...

Ještěd f Kleci aneb soutěž umělců liberecké TU, která probíhá v těchto dnech

Ještěd f Kleci. Tradiční soutěžní klání technické univerzity, ve kterém se utkají studentské projekty z oblasti architektury nebo letos vůbec poprvé i z oblasti enviromentálního designu. Odborná porota vyhlásí vítěze již zítra, 21. června.

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.