Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kultura

Roztančený Liberec. Duhová bouře až do neděle ovládne město

Osmadvacátý ročník festivalu hudební mládeže Duhová bouře začíná už dnes ve středu 30. května v libereckých ulicích. Potrvá až do neděle a na programu je taneční karneval, vystoupení nebo koncerty. To vše pod širým nebem na několika místech Liberce....

Irsko slov, textů a tónů. U Fryče bude tentokrát besedovat Radvan Markus

Další tématický večer v knihkupectví u Fryče bude tentokrát patřit Irsku. Komponovaný večer s překladatelem, pedagogem FF UK a muzikantem Radvanem Markusem začíná v úterý 29. května od 19:00 v horním patře knihkupectví. Vstupné pro dospělé je 80...

Nový exponát na Vísecké rychtě. Jedná se o hladinářský brus

V Kravařích na Českolipsku byl představen hladinářský brus na sklo, který je nově vystaveným předmětem na Vísecké rychtě.

Liberecký Jarmark 2018? Druhý červnový víkend bude patřit právě jemu

Dvoudenní jarmark proběhne ve dnech 9. – 10. června před libereckou radnicí. K vidění budou nejrůznější představení a k případnému zakoupení ruční výrobky nebo historické oděvy. Večerní sobotní program pak láká na pochodňový průvod, ohnivou show...

TRAILER TÝDNE: Legendární Predátor se vrátí

U této upoutávky není třeba mnoha slov. Snad jen, že na nový sci-fi thriller o legendárním predátorovi se budeme těšit do září. Dál se na to podívejte sami. Co prozradí první oficiální upoutávka?

FOTO: Hasičská fontána ve Sloupu. Zpívala i tančila

Kulturní vložku si v sobotu 26. května připravili hasiči z celého Libereckého kraje. Zpívající osvětlená hasičská fontána ve Sloupu v Čechách sklidila úspěch.

FOTO: Liberecké náměstí ožilo. Slavná operní zpěvačka si zazpívala s dětmi

Ve čtvrtek 24. května se před libereckou radnicí, spolu se slavnou operní divou Magdalenou Koženou, sešli žáci z mnoha hudebních škol, aby prostřednictvím svého umu vnesli radost do našich srdcí.

Má to smysl – aneb jak šly děti zachránit svět. Tak zní název dětského divadelního představení

Tento pohádkový příběh si klade za cíl přimět nejen děti, aby se zamyslely nad svým chováním vůči přírodě. Představení se uskuteční v neděli 3. června od 15 hodin v Malém divadle.

Hasičská fontána ve Sloupu v Čechách! Senzace nejen pro fotografy

Sloupské hasičské slavnosti přivítají v sobotu 26. května od 22 hodin sto dvacet hasičů z jednadvaceti hasičských sborů za účelem generální zkoušky hasičské fontány. K vidění tak bude světelný koncert a vodní balet.

Naivní divadlo chystá pohádku o posádce liazky na slavném závodě

Naivní divadlo v Liberci po deseti letech připravilo další pohádkovou inscenaci inspirovanou úspěchy českých sportovců. Po pohádce o skokanovi na lyžích Jiřím Raškovi bude tentokrát hrát hlavní roli posádka kamionu Liaz na slavném závodě Rallye...

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.