Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kultura

Benešákem se rozezní tóny klasické hudby. Vystoupí i Vlasta Horváth

Na libereckém náměstí vystoupí 16. května Ústřední hudba AČR spolu se sólisty. Koncertní vystoupení odstartuje v 17 hodin. Akci jako moderátor doprovodí Václav Žmolík.

Pivovar Cvikov otevírá festivalovou sezónu Vypsanou fixou

Skvělá muzika, dobré pivo a krásný areál Pivovaru Cvikov. To je Zeleňák fest, který na Českolipsku otevírá sezónu festivalů pod širým nebem. Letošní, již 4. ročník, proběhne v sobotu 26. května, začínáme už od 15 hodin. Těšit se můžete na hvězdy...

Jaroslav Spurný bude debatovat u Fryče o současných událostech a mocenském boji

Knihkupectví Fryč zve na další zajímavou debatu s vzácným hostem. Do prostor knihkupectví tentokrát dorazí Jaroslav Spurný, který patří k nejlepším investigativním novinářům v ČR. Večer bude inspirovaný současnými událostmi, mocenským bojem o...

Severáček alias šedesátiletý pán, který v sobotu oslaví narozeniny

V libereckém Šaldově divadle se 19. května uskuteční Slavností koncert k výročí 60 let od založení dětského pěveckého sboru Severáček. Nyní ve sboru zpívá kolem 250 chlapců i děvčat od 4 do 18 let.

FOTO: V centru to žilo, může za to Lenny a N.O.H.A.

Je za námi již druhý ročník Majálesu, který předčil veškerá očekávání. Návštěvníci si mohli v sobotním programu užít fantastickou Lenny nebo energickou skupinu N.O.H.A.

Nalezený dobový hydrant při rekonstrukci. Co ještě skrývá liberecké muzeum?

Muzeum, které je v době rekonstrukce zavřené, odhaluje nejedno tajemství. Hydrant z dob minulých nebo neomítnutou část budovy.

Liberecký Majáles 2018

Neděle, 13. května 2018, 10:36

Paulie Garand
MIRAI
FILMOVÉ PREMIÉRY: Partě kamarádů se zhroutí plány, tak vymyslí jak napálit banku

Po dvaceti letech od uvedení prvního filmu ze série Taxi do kin přichází pátý díl. Obsazení se sice za ta léta pozměnilo, ale rychlá auta zůstávají. Dalšími novinkami bude romantický snímek Půlnoční láska a německá komedie Jak napálit banku.

FOTO: První den Majálesu byl nabitý, v sobotu zahraje N.O.H.A nebo Lenny

Včera se v Budyšínském parku opravdu žilo. Vystoupili jak indie skupiny, tak i dobře známý Paulie Garand s jeho skupinou. Po něm následovala skupina MIRAI. Co můžeme na Majálesu zažít dnes?

TRAILER TÝDNE: Bohatým bere, chudým dává. Legendární Robin Hood se vrací

Příběh o neohroženém lučištníkovi se vrací. Tentokrát se v novodobém vydání s řadou speciálních efektů dozvíme, co předcházelo tomu, než se Robin Hood stal legendou, kterou známe dnes.

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.