Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Čtyři filmy, které byste měli vidět!

Tento týden je na premiéry v Cinestaru bohatý. Všechny čtyři snímky mají potenciál vás zaujmout.

T2 Trainspotting

Trainspotting je bezesporu jednou z kultovek druhé poloviny 90. let. Že bychom se někdy dočkali pokračování, tomu snad už nikdo ani nevěřil... Avšak píše se rok 2017 a dvojka je realitou! Stará dobrá parta, nostalgie, drogy... Pokud milujete jedničku, dnes doma sedět nemůžete!

Mlčení

Mašina na zabíjení - Liam Neeson - má nový film! Tentokrát se nejedná o syrovou kriminálku, ale historické drama. Mlčení se odehrává v polovině 17. století v Japonsku, kde jsou pronásledováni a brutálně mučeni křesťané. A pozor - režie Martin Scorsese! Už jen to stojí za pozornost.

Lék na život

Gore Verbinski se dostal do povědomí jako režisér Pirátů z Karibiku. Tentokrát ale žerty stranou. Ve své novince Lék na život se pouští na pole temného thrilleru. Hlavní postavou je manažer Lockhart, který jede do sanatoria ve švýcarských Alpách pro pana Pembrokea, šéfa společnosti, ve které pracuje. Nejdříve se zdá, že jeho pobyt v sanatoriu je dobrovolný, avšak je tomu skutečně tak? Co se děje za zdmi tohoto podivného zařízení?

Zlato

Další snímek, který si vyžaduje naši pozornost. Zlato je natočeno podle těžebního skandálu Bre-X Mineral Corporation na počátku 90. let. Už jen obsazení slibuje mnohé - Matthew McConaughey či Bryce Dallas Howard.

Předpremiéra

V 18.30 si můžete zajít také na předpremiéru pecky - John Wick!!!

Autoři

Štítky Cinestar, film, Liam Neeson, Martin Scorsese, Gore Verbinski, Japonsko, Matthew McConaughey, Bryce Dallas Howardová, John Wick, Piráti z Karibiku, Alpy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Čtyři filmy, které byste měli vidět!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.