Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jakub Děkan po boku zlatého slavíka již tento pátek v Liberci

V listopadu si nadějný kutnohorský zpěvák Pekař přišel vyzvednout ocenění Zlatý slavík v kategorii Objev roku. Po úspěšné tour s kapelou Rybičky 48 se spojil s libereckým rodákem Jakubem Děkanem, a společně vyrazili na Malý Velký Tour. Zbývají už pouze dvě zastávky – Liberec a Sedlčany.

Petr Štolba alias Pekař je nově objevená hvězda české populární hudby. Tento rodák z Kutné Hory se v podstatě sám za dva krátké roky dokázal vypracovat na takovou úroveň, že na podzim obdržel cenné ocenění v hlavním vysílacím čase. Za tímto úspěchem stojí především povedené debutové album #PEKAŘ, které obsahuje hity jako Bůh, Tančím, nebo Za tebou. Kromě toho má na svědomí spolupráce se členy kapely Rybičky 48 a Jakubem Děkanem. Z tohoto hvězného spojení vznikl hit i Chtěl jsem tím říct.

„Naposledy jsme hráli doma o Váncích před naplňenou Home Credit arénou, což byl skvělý zážitek,“ vzpomíná Jakub Děkan na úspěšnou akci Liberec jede. Již tento pátek znovu vystoupí s celou kapelou ve svém rodném městě právě v rámci Malý Velký Tour! „Vsadili jsme znovu na osvědčený Golf Bar, protože chceme návštěvníkům nabídnout nejlepší zvuk i atmosféru, aby nakonec odcházeli se skvělým zážitkem,“ objasňuje Jakub Děkan výběr lokace pro následující koncert, který navíc sám pořádá. V Golf Baru tedy zazní nejen hity, jenž vzešly z jeho spolupráce se jmény jako Paulie Garand nebo Atmo Music, ale také jeho novinky jako například Já vím, nebo i singl Děda, který stále boduje v mnoha hitparádách a těší se velkému úspěchu.

Malý Velký Tour odstartovalo v půlce února a jeho aktéři se těší ze skvělých ohlasů. „Hned první koncert v Kutné Hoře byl vyprodaný. Den na to se stalo to samé ve Vysokém Mýtě. Podobě to vypadalo i v dalších městech. Třeba Lucerně na nás bylo asi 600 lidí! Mám ohromnou radost a pevně věřím, že ani můj milovaný Liberec nezklame," dodává Jakub Děkan. Klub se otevře ve 21:00. Lístky jsou stále k mání přímo v Golf Baru, nebo na webu Ticketstream.cz.

Autoři | Foto Tomáš Karlík

Štítky Jakub Děkan, Liberec, hudební skupina, Rybičky 48, Český slavík, Sedlčany, Pekař, Kutná Hora, Paulie Garand, Home Credit, Palác Lucerna, ocenění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jakub Děkan po boku zlatého slavíka již tento pátek v Liberci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.