Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ PŘEHLED: Do Liberce míří Zdeněk Izer, v Turnově vystoupí Hana Zagorová

Nevíte, kam vyrazit za kulturou? Liberecká Drbna pro vás ve spolupráci s portálem eVstupenka.cz přichystala seznam šesti nejzajímavějších akcí, které by vás mohly zajímat.

17. 5. od 19:30 – Lenka Nová (Lidové sady Liberec) - Zpěvačka s nezaměnitelným sametovým altem představuje své poslední album Čtyřicítka, na němž svým hlasem oživuje vynikající texty Michala Horáčka. Nedílnou součástí vystoupení Lenky Nové je kapela ve složení - Matej Benko (piano), Lukáš Pelikán (kytara), Jan Tengler (kontrabas) a Pavel Bady Zbořil (bicí).

24. 5. od 19:00 – Zdeněk Izer a autokolektiv (Lidové sady Liberec) - Pořad, ve kterém se diváci budou moci setkat s jedinečným a nezaměnitelným humorem Z. Izera. Jako vždy přijdou na řadu oblíbené zábavné scénky, parodie, mnoho skvělých vtipů a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček. Vystoupení je opět obohacené videoprojekcemi , nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky a světelnými efekty 

8. 6. od 19:30 – O5 a Radeček – TOUR NA STŘECHÁCH 2017 (Vratislavice101010) - Kapela O5 A RADEČEK po loňské vyprodané premiéře znovu vyráží na unikátní turné po střechách, které má zastávku pouze na osmi střechách po celé České republice. Akustický koncert "blízko nebe" nabídne pohodovou a neformální atmosféru ve společnosti sympatických muzikantů z jesenických hor a jejich známých hitů (Vloupám se, Kristián, Máci, Praha…). Těšit se můžete také na netradiční procházku historií kapely a samozřejmě na nádherné výhledy do okolí. 

Koncert na sezení proběhne na střeše knihovny KC VRATISLAVICE 101010 a bude mít omezenou kapacitu. 

O5 A RADEČEK, šumperská skupina známá též jako Radečkové, hraje ve stejné sestavě od roku 1994, její tvorba se postupně vyvíjí od folku přes folk-rock až k rocku. 

Československý duet s Márií Čírovou „Vloupám se patřil půl roku mezi nejhranější české skladby v rádiích a TV a videoklip se stal ve své době nejvyhledávanějším videem na českém internetu.

17. 6. od 19:00 – Jaroslav Svěcený  (Sbor českých bratří Mladá Boleslav)

Jaroslav Svěcený - housle
Jitka Navrátilová - cembalo
v programu Vůně baroka

23. 6. od 19:30 – Hana Zagorová a Petr Rezek (Letní kino Turnov) - Jedinečný koncert této dámy české populární hudby v Turnově! Neustále beznadějně vyprodané sály jsou zárukou skvělého kulturně hudebního zážitku, který si nemůžete nechat ujít.

Na diváky čeká téměř dvou a půl hodinový koncert kde zazpívá Petr Rezek svoje největší hity, dále bude zpívat paní Zagorová hity svojí kariéry a během celého večera zazní duety Hanky a Petra. Celým večer doprovází skupina Jiřího Dvořáka Boom!Band.

30. 6. od 20:30 – Petra Janů s kapelou Amsterdam (Hrad Valečov) – Velký koncert k životnímu jubileu populární zpěvačky.

Štítky Hana Zagorová, Zdeněk Izer, Liberec, Turnov, hudební skupina, koncert, Lenka Nová, Michal Horáček, Matej Benko, kultura, Pavel Zbořil, Jaroslav Svěcený

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ PŘEHLED: Do Liberce míří Zdeněk Izer, v Turnově vystoupí Hana Zagorová  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.