Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Festival Hrady CZ na Bezdězu klepe na dveře. Máme pro vás lupeny zadarmo

Letos se koná již 13. ročník letního kulturního festivalu Hrady CZ, který probíhá celkově v osmi krajích České republiky. V Libereckém kraji se festival uskuteční v areálu za obcí Bezděz první víkend v září.

Již loni se festival Hrady CZ konal v areálu za obcí Bezděz a byl natolik úspěšný, že se letos opakuje na stejném místě. Začátek akce je naplánován na 1. září, kdy se pro návštěvníky festivalu otevře areál v 16 hodin.

Festival nabídne dvě hlavní stage, na kterých vystoupí mnoho hvězd. V pátek se představí například Olympic, Vypsaná fiXa nebo Rybičky 48. V sobotu se areál otevře již v půl jedenácté dopoledne. Během dne vystoupí Anna K, Mandrage, Mig 21, No Name a mnoho dalších.

Kromě hudby festival nabídne mnoho stánků s občerstvením, vyberou si dokonce i vegetariáni. Návštěvníci budou mít možnost stanovat zdarma vedle areálu. V místě pro stanování budou k dispozici toalety a pitná voda. Pro návštěvníky, kteří požadují nadstandardní festivalové služby, bude v místě konání vytvořen VIP Hradní kemp, ten už bude placený.

Pořadatelé nezapomněli ani na řidiče, pro které budou speciálně připravena vyhrazená parkovací místa. Za parkovné si ale připlatíte 100 korun.

Festival se ani letos neobejde bez drobných zákazů či omezení. Zakázáno bude například vnášení vlastních nápojů a potravin nebo focení profesionálními fotoaparáty. Úplný zákaz platí pro vytváření audia a videa a svého mazlíčka také musíte nechat doma.

Pokud nemáte na první zářijový víkend žádné plány, přijďte se podívat na festival Hrady CZ a užijte si naplánovaný program.

SOUTĚŽ

Liberecká Drbna si i v letošním roce připravila pro čtenáře soutěž o šest volných vstupenek na festival. K jejich získání stačí odpovědět na jednoduchou otázku do 20. srpna, kdy vylosujeme tři vítěze, kteří získají po dvou vstupenkách. Seznam vítězů zveřejníme v tomto článku.

Jména výherců: Jiří Beran, Antonín Trojan a Eliška Vohnoutová

Autoři | Foto Jiří Čejka

Štítky Bezděz, České hrady, Hrady, festival, Hrady CZ, soutěž, Česko, Liberecký kraj, Anna K, Olympic, Vypsaná fiXa, Rybičky 48, Mig 21, No Name

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Festival Hrady CZ na Bezdězu klepe na dveře. Máme pro vás lupeny zadarmo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.