Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Naivní divadlo startuje sezonu. Dvě herecké posily představilo na opravených záchodcích

Liberecké Naivní divadlo zahájilo sezonu. A jak říkají jeho zástupci, bude hodně nabitá. Už v září navštíví několik festivalů a zahraje i na Ještědu. A v divadle se radují i z opravených záchodků. Z nich mají tak velkou radost, že na svém facebookovém profilu objevila fotka dvou hereckých posil, vyfocených právě na WC.

„Pokud se snad někdo obává, že Míšu s Tondou rozhodí toto jejich propagační spojování se záchodky, buďte v klidu. Oba jsou v tomhle směru úplně splachovací,“ vysvětluje správce facebookového profilu.

Míša a Tonda jsou herci Michaela Palaščáková a Antonín Týmal, kteří se staly členy souboru právě pro novou sezonu.

A co celý soubor v nejbližší době čeká? Už začátkem září se podívá do finských Helsinek, kde na festivalu SAMPO odehraje představení O beránkovi, který spadl z nebe.

Dále je na programu festival Divadlo Plzeň, kde Naivní zahraje Jsou místa oblíbená tmou, kde nikdy a nic na ostrovech se skrývá odlehlých. Poté hned na Bezručovu Opavu s Čarovnou rybí kostičkou.

A Liberec? Nový školní rok přivítá divadlo 9. září pohádkou Čarovná rybí kostička. Mládeži a dospělým divákům je pak určena inscenace My děti ze stanice ZOO, kterou na sklonku září do Liberce přiveze Činoherní studio Ústí nad Labem.

V divadle se také připravují tři nové premiéry. Premiéra první z nich bude v říjnu, pohádku o Bajajovi soubor právě pilně zkouší pod vedením Markéty Sýkorové.

A záchodky? Ty jsou nové po čtvrt století. Celou rekonstrukci zaplatilo město Liberec.

Autoři | Foto Naivní divadlo

Štítky Naivní divadlo, Liberec, divadlo, festival, Ještěd, Sampo Group, Bezručova Opava, Helsinky, My děti ze stanice Zoo, Plzeň, facebookový profil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naivní divadlo startuje sezonu. Dvě herecké posily představilo na opravených záchodcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.