Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: "Černé duo" ze severu Čech jde ve stopách Pokondru. Vtipným klipem baví internet

Vydá se liberecký moderátor Martin Kraus také na cestu zpěváka? Je to jen pár dní, co světlo světa spatřil jeho rapový song Když může Leoš, tak my taky, na kterém se podílel společně s úspěšným českolipským tanečníkem a moderátorem J.K. Sanchezem a zpěvákem Jakubem Ondrou. Klip k jejich songu vznikal v prostorách Bunkr Rock Klubu.

„V dnešní době je trendem, že YouTubeři dělají songy, videoklipy a jsou z toho poměrně "hity" a tak jsme si řekli, proč to také nezkusit. Sepsali jsme si texty, vybrali instrumentál, který by mohl každý znát, což se asi povedlo. Remix od Bee Gees - Stayin Alive je diskotékový hit,“ říká čtyřiadvacetiletý moderátor charitativní talk show M.K. Show Martin Kraus. Ten pro čtenáře Drbny bude zároveň od letošního podzimu připravovat pořad Drbárna.

„Černé duo“, jak si Martin Kraus s J.K Sanchezem říkají, se tímto vtipným songem chtějí dostat do povědomí veřejnosti. „Jelikož jsme neměli jediné společné promo, nejsme známí z TV, radia, ani youtube, tak jsme hledali cestu, jak ukázat klientům, maturantům a jiným subjektům, že si umíme ze sebe udělat srandu, čelit kritice a také, že umíme mluvit. Vznikl tedy nápad udělat "trapno" song,“ dodal Sanchez.

Vtipný text si dvojice moderátorů napsala sama. „Věděli jsme a víme, že pro některé lidi, kteří nás znají i neznají, to bude dost pobuřující, trapné, nevhodné a podobně, ale také víme, že na druhé straně vah jsou i ti, kteří si řeknou „kluci si umí ze sebe udělat srandu a baví mě ten nápad“. Náš záměr je jednoduchý a v podstatě hezky rozpoznatelný ve videoklipu,“ doplnil Sanchez.

Foto Martin Pavlíček

Štítky Liberec, Martin Kraus, hudba, M.K. Show, J.K. Sanchez, klip, Bunkr, Česko, Jakub Ondra, Internet, Bee Gees, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: "Černé duo" ze severu Čech jde ve stopách Pokondru. Vtipným klipem baví internet  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.