Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

M.K Show klepe na dveře. Vratislavické "desítky" budou patřit pop-punkové kapele Rybičky 48

Populární M.K. Show moderátora Martina Krause se po letní pauze vrací do vratislavických „desítek“. Hostem charitativní show bude kapela Rybičky 48, která se s diváky podělí o plno novinek a alkoholických historek. Výtěžek bude věnován Markovi Čukanovi, který je na invalidním vozíku.

Rybičky 48 je česká pop-punková kapela z Kutné Hory, založená v roce 2002. Původně se jmenovala Banánové Rybičky, ale název byla nucena změnit. V roce 2004 obsadila kapela 3. místo v Naději beatu na radiu BEAT, o rok později zvítězila v Bitvě o Sázavafest. Skupina Rybičky 48 vystupovala mimo jiné i jako předkapela legendárních amerických The Offspring. V současnosti má kapela za sebou více než tisíc koncertů v Česku i zahraničí a patří mezi vyhledávané festivalové taháky.

Show začíná tento čtvrtek v 19:30. Do show zavítali v minulosti například Michal Malátný, Ewa Farna, Kazma, Martin Dejdar, Matěj Ruppert a další. M.K. Show je charitativní projekt, který nejen baví diváky, ale také finančně přispívá tam, kde je to potřebné. Například lidem v těžké životní situaci, handicapovaným či onkologicky nemocným, nadacím a sdružením. Ročně přispěje na dané subjekty přes 100 tisíc korun. Přijďte se i vy pobavit, uvolnit a především přispět na dobrou věc.

Cena vstupného je v předprodeji na portále eVstupenka.cz 100 korun, na místě zaplatíte o 50 korun více. K dispozici zbývá také několik posledních VIP vstupenek, v jejichž ceně je místo v první řadě, vstup před show od 18:30 i po show do zákulisí s občerstvením, možnost se s hosty v zákulisí vyfotit a nějaký čas strávit v zákulisí a dárek od partnerů.

Foto Lukáš Kvapil

Štítky Liberec, Martin Kraus, M.K. Show, Rybičky 48, hudební skupina, Sázavafest, The Offspring, Ewa Farna, Michal Malátný, Martin Dejdar, Matěj Ruppert, Kutná Hora, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

M.K Show klepe na dveře. Vratislavické "desítky" budou patřit pop-punkové kapele Rybičky 48  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.