Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Liberecká přehrada se i přes sychravé počasí opět zaplní. Startuje Harcov Welcome Party

Vyhřáté léto je za námi a do Libereckého kraje se vrací TULáci ze všech koutů republiku. Tuto událost oficiálně studenti oslaví již tradiční Life Factory: Harcov Welcome Party, kterou stejně jako loňské roky bude hostit Liberecká přehrada.

Akce, která vítá začátek nového školního roku, se rok od roku rozrůstá a proto je se v letošním programu vyskytla řada novinek. Již toto úterý e v 18:00 "otevřou brány" Liberecké přehrady a vy se můžete těšit na bohatý program.

Celou akci odpálí unikátní loutkové představení z Katedry Alernativního a loutkového divadla na DAMU GOON: Krvavá pomsta v podání třech talentovaných herců. V kulturním programu bude pokračovat kapela Superhero Killers. Dále se můžete těšit taneční show v podání BBOY Jam Peklo Sonic Force a v hudbě na DJ’s: Daywick, Ask, Kostka a duo z Experimental Cabaretu.

V areálu bude možnost si po dobu celého večera zahrát ve stánku Topabsolvent.cz Beer-pong a zasoutěžit si o hodnotné ceny.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, Harcov Welcome Party, párty, PARTNERS CANADA a.s., Liberecký kraj, Vodní nádrž Harcov, přehrada, Divadelní fakulta Akademie múzických umění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká přehrada se i přes sychravé počasí opět zaplní. Startuje Harcov Welcome Party  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.