Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Knihkupectví Fryč zve na další debatu. Hostem středečního večera bude fotografka Štěpánka Stein

Knihkupectví Fryč si připravilo pro Liberečany další zajímavou debatu. Hostem středečního večera bude Štěpánka Stein, fotografka, která se věnuje subjektivnímu dokumentu, portrétu, módní a reklamní fotografii a fotografování práce českých designerů a architektů. Debatu, která startuje zítra v 18:00, pořádá Liberecká škola fotografie Šimona Pikouse.

Štěpánka Stein se zaměřuje na subjektivní dokument a módní fotografii, stejně jako na zachycení práce českých designéru a architektů. Od roku 2001 pracuje v autorské dvojici s fotografem Salimem Issou.

V minulosti realizovali pod autorským jménem Stein-Issa konceptuální série (Beauty Fashion, Mimolimit, Space Cowboys), v roce 2005 dokončili projekt pro grant Hlavního města Prahy na téma Karlín. Jejich práce vybralo renomované německé nakladatelství Taschen pro publikaci nazvanou Best Portfolios (2005).

V roce 2006 vydali první publikaci Národní divadlo , sérii portrétů zachycující atmosféru první české scény. V roce 2007 realizovali projekt pro banku Unicredit pro prezentaci na Benátském biennale. Od roku 2008 realizují titulní fotografie pro magazíny Hospodářských novin a od roku 2009 pracují na sériích fotografií zaměřené na vietnamskou komunitu v Čechách.

Foto Štěpánka Stein

Štítky Knihkupectví Fryč, Fryč, Štěpánka Stein, fotograf, Taschen, Národní divadlo v Praze, Praha, UniCredit, Karlín, architekt, design, portrét, Hospodářské noviny, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Knihkupectví Fryč zve na další debatu. Hostem středečního večera bude fotografka Štěpánka Stein  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.