Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Příšerákovi, Milada a Všechno nejhorší

Tento týden budou premiéry v Cinestaru malinko strašidelné. Z Milady bude tuhnout krev v žilách, Všechno nejhorší také neslibuje příjemný zážitek a Příšerákovi nabídnou klasická filmová monstra!

Příšerákovi

Wishbonovi nejsou právě šťastná rodinka. Máma Emma má knihkupectví, které je před krachem, táta Frank je přepracovaný a každý den trpí pod tyranským šéfem. Dcera Fay je nešťastná, stydlivá teenagerka a syn Max je sice matematický genius, ale ve škole ho ostatní šikanují. Jenže ty opravdové trable Wishbonovy teprve čekají. Mámu Emmu si totiž jako svou budoucí partnerku vyhlédnul samotný hrabě Dracula. Pošle zlou čarodějnici Babu Yagu, aby Emmu proměnila v upírku. Yaga však nedopatřením změní i zbytek rodiny v příšery. Animák, který jistě pobaví!

Milada

Film inspirován osudem a životem Milady Horákové. Odehrává se v letech 1937 až 1950 a vypráví příběh ženy, v jejíž osobnost a životě byly morální principy zakořeněny tak silně, že se často ve svých rozhodnutích řídila více svým svědomím než srdcem, a to i za cenu ohrožení vlastní rodiny a sebe sama. Milada Horáková byla popravena 27. června 1950. Cílem filmu je přiblížit její osobnost, život a osud nejširšímu publiku v České republice a v zahraničí.

Všechno nejhorší

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Ne, tohle nevypadá na romanťárnu jako 50x a stále poprvé.

Autoři | Foto Bohemia MP/ Vojtěch Hurych

Štítky film, kino, Cinestar, premiéry, Milada Horáková, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Příšerákovi, Milada a Všechno nejhorší  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.