Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Lidových sadech se zabydlely pohádky

Šest divadelní adaptací známých českých pohádek a Večerníčků nabídne zimní cyklus Pohádkových sadů. Svou premiéru měl ve velkém sále Lidových sadů před Vánoci, a právě kvůli obrovskému zájmu diváků se pořadatelé rozhodli v nové tradici pokračovat, informoval ředitel společnosti Elset Michal Buzek.

„Od února do dubna se uskuteční každý měsíc dvě představení. Lístky na ně lze získat na portálu www.evstupenka,“ upřesňuje.

Hned první únorovou sobotu se mohou malí diváci těšit na Krysáky Jiřího Žáčka. V divadelním zpracování večerníčkového příběhu budou oba nerozluční kamarádi z vizovického smetiště pátrat po ztraceném trpaslíkovi Ludvíkovi. Ve druhé polovině února budou bavit děti cestovní dobrodružství  Pata a Mata.

V březnu Pohádkové sady pozvou na veselou pohádka s písničkami Marka Ebena o objevování kocouřího světa Kocour Modroočko. Po nich se na divadelní prkna vrátí vyprávění o potulném medvědáři a jeho malém rozpustilém medvídkovi Kubula a Kuba Kubikula. „V dubnu nabídneme legendární Krkonošské pohádky, které byly v listopadu beznadějně vyprodané,“ slibuje Buzek. Celou jarní část Pohádkových sadů pak uzavře klasika ze zlatého fondu české literatury - Český Honza. „Pro zájemce o všechna představení jsme připravili předplatné, v rámci kterého dostanou jednu pohádkovou inscenaci zdarma“, uzavírá.

Další informace o představeních:
www.pohadkovesady.cz
www.evstupenka.cz

Termíny představení

3. 2. 2018        17.00   Krysáci a ztracený Ludvík
12. 2. 2018      17.00   Pat a Mat jedou na dovolenou
10. 3. 2018      17.00  Kocour Modroočko
24. 3. 2018      17.00   Kubula a Kuba Kubikula
7. 4. 2018        17.00   Krkonošské pohádky
21. 4.2018       17.00   Český Honza

Štítky Liberec, Lidové sady, pohádka, sad, představení, Vánoce, Jiří Žáček, Marek Eben, Kubula a Kuba Kubikula, Krkonošské pohádky, Pat a Mat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Lidových sadech se zabydlely pohádky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.