Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TRAILER TÝDNE: Když němečtí radikálové unesou letadlo s Palestinci. To je Operace Entebbe

Sledovanost upoutávky k Operaci Entebbe naznačuje, že na film se už těší nejeden fanoušek. Atraktivitu dodává fakt, že je snímek natočen na základě skutečné události. Únos letadla a velká záchranná akce zaujmou.

Politický thriller inspirovaný skutečnými událostmi z roku 1976. To je Operace Entebbe. Před více než čtyřiceti lety došlo k únosu letadla Air France, které mělo letět z Tel Avivu do Paříže. V tu dobu mělo cestovat do cílové destinace 248 pasažérů se dvanácti členy posádky. Do letounu se ale tenkrát dostala i čtveřice teroristů. Dva z nich byli němečtí radikálové spolu s dvojící členů lidové fronty pro osvobození Palestiny.

Povedená skupinka donutí piloty přistát v ugandském Entebbe a požaduje výkupné ve výši 5 milionů dolarů, navíc chtějí propuštění palestinských vězňů v Izraeli. – Nevyhovíte? Začneme zabíjet rukojmí.

Záchranná akce Operace Entebbe neboli akce Kulový blesk byla jednou z největších a nejnákladnějších záchranných akcí v historii. Nyní si ji můžete připomenout v novém remaku.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Operace Entebbe, film, trailer, skutečná událost, letadlo, teroristi, Air France, Paříž, Tel Aviv, Izrael, Palestina, Kulový blesk, Entebbe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TRAILER TÝDNE: Když němečtí radikálové unesou letadlo s Palestinci. To je Operace Entebbe  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.