Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Všechny prachy světa, aneb když si miliardář výkupné za vnuka strhne z daní

CineStar tento týden nabízí dvě filmové premiéry. Jednou z nich je pokračování a zároveň závěrečný díl série pro teenagery, Labyrint. Další snímek nás zavede do roku 1973 do rodiny tehdejšího nejbohatšího muže světa, jehož vnuk je unesen. Miliardář je ochoten zaplatit pouze takovou částku, kterou si může dát do daní.

Všechny prachy světa

Šestnáctiletý John Paul Getty, vnuk někdejšího nejbohatšího muže světa, žije v Itálii bohémský život. Jednoho dne je však unesen a za jeho propuštění je požadováno výkupné 17 milionů dolarů. Jeho rodiče takový obnos nemají, tak požádají dědečka o půjčku. Děda je ale tak trochu škudlil a peníze na vnuka vydat nechce. Co kdyby náhodou přišli další únosci a chtěli výkupné za jeho dalších čtrnáct vnoučat?

Únoscům se nějak nechce vyjednávat, tak pošlou Paulovo ucho novinářům s tím, že když nedostanou peníze, chlapec se domu vrátí po kouskách. Paulova matka se překvapivě spojí s Gettyho rádcem. Společně vyjednají snížení výkupného na 3 miliony, z toho 2,4 milionu nakonec starý Getty zaplatí, protože takovou částku si ještě může odečíst z daní. No, láska nade vše…

Labyrint: Vražedná léčba

Thomas vede svou skupinu unikajících Placerů na poslední misi, která je i tou nejnebezpečnější. Svět se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci a skupina mladých odvážlivců musí přežít mezi nakaženými na jedné straně a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na druhé straně. Společně musejí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N., který se může stát nejhorším bludištěm ze všech. Když přežijí, získají odpovědi na všechny otázky, které se objevily od doby, co poprvé vstoupili do labyrintu.

Autoři | Foto Youtube.com

Štítky film, kino, Cinestar, premiéry, daň, labyrint, John Paul Getty III., Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Všechny prachy světa, aneb když si miliardář výkupné za vnuka strhne z daní  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.