Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Celebrity s.r.o. Divadelní komedii o natáčení divadelního seriálu zahrají v Lidových sadech

Adéla Gondíková, Lukáš Pavlásek a Oldřich Vízner se představí v hlavních rolích představení Celebrity s.r.o. Půjde o komedii, která se odehrává při natáčení nejmenovaného nekonečného seriálu. Představení je na programu ve středu 7. února v hlavním sále Lidových sadů.

Příběh z prostředí jednoho televizního studia s velkým humorem vypovídá o světě, ve kterém je zločinec zákonem chráněn často lépe, než jeho oběť, praktikách televizní zábavy, která v zájmu sledovanosti nabídne divákovi cokoli. Jednoduše komedie o době, kterou dobře známe, nad níž sice můžeme i plakat, ale lepší je se jí zasmát.

Děj komedie se odehrává v atraktivním prostředí natáčení nekonečného televizního seriálu Autor zde s komediální bravurou rozehrává hru vztahů, postav, situací, mediálních praktik a nevybíravé honby za diváckým úspěchem – zrod a zánik celebrit. Do této spleti tužeb, nadějí a zklamání umně vplétá motiv lásky.

Antonín Procházka napsal vtipnou komedii o světě nekonečných seriálů. Sledovanost je zákon a tím se televize řídí. Tento svět zná každý z nás z druhé strany obrazovky. Je na čase podívat se, s nadsázkou a humorem, jak vzniká virtuální realita nekonečných seriálů v praxi.

Celebrity s.r.o.

Obsazení
Lukáš Pavlásek
Kateřina Macháčková
Viktor Limr
Kamila Kikinčuková
Antonín Procházka
Zdeněk Rohlíček
Vladimír Kratina
Štěpánka Křesťanová
Andrea Elsnerová

Kdy
středa 7. února, 19.00

Kde
Lidové sady, hlavní sál

Autoři | Foto Celebrity s.r.o.

Štítky Celebrity s.r.o., Lidové sady, divadlo, komedie, sad, Lukáš Pavlásek, představení, Oldřich Vízner, Adéla Gondíková, Antonín Procházka, Andrea Elsnerová, Zdeněk Rohlíček, Kateřina Macháčková, Viktor Limr, Kamila Kikinčuková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celebrity s.r.o. Divadelní komedii o natáčení divadelního seriálu zahrají v Lidových sadech  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.