Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jizerská 50 zve na koncert Tata Bojs, ten proběhne zdarma v centru Liberce

ČEZ Energy Fest, tak zní název tradičního koncertu, který se bude konat zdarma v rámci víkendu slavné Jizerské 50. V sobotu 17. února vystoupí na libereckém náměstí Dr. E. Beneše kapela Tata Bojs. Její koncert začne v 18 hodin a bude zdarma.

Fanoušci hudby se mohou těšit kromě oblíbených Tata Bojs, také na předkapelu. Tu pořadatelé oznámí v průběhu ledna. Hlavním tahákem však zůstává koncert populární kapely se slavným hitem „Pěšáci“. Ten byl navíc nově přezpíván a pod názvem „Pěšáci bíle stopy“ označen jako neoficiální hymna Jizerské 50.

Kromě samotných koncertů se bude mezi vystoupením jednotlivých kapel konat Iqlandia Science Show. Vše bude pro diváky zdarma. Pokud chcete vědět více, sledujte web jiz50.cz nebo facebookovou událost pod názvem „ČEZ Energy fest“.

Tisková zpráva

Štítky Jizerská 50, Jizerské hory, lyžování, běh na lyžích, Tata Bojs, koncert, Jizerská padesátka, hudební skupina, Liberec, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jizerská 50 zve na koncert Tata Bojs, ten proběhne zdarma v centru Liberce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.