Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pořadatelé festivalu Benátská! zveřejnili taháky letošního ročníku. Lákají na Bonnie Tyler a Guano Apes

Pořadatelé festivalu Benátská! s Impulsem zveřejnili dva headlinery letošního ročníku. Prvním tahákem by měla být velšská hvězda Bonnie Tyler, která se proslavila hitem Total Eclipse of the Heart. Druhým zahraničním headlinerem je kapela Guano Apes. Letošní Benátská! s Impulsem se bude konat tradičně poslední červencový víkend od čtvrtka 26. července do neděle 29. července v libereckém Veseckém sportovním areálu.

Total Eclipse of the Heart v podání velšské Bonnie Tyler nenechá na letošní Benátské! s Impulsem 2018 nikoho na pochybách, že je Bonnie pro svůj nezaměnitelný chraplák právem označována za „první dámu rocku“. „V roce 2015 vyprodala Bonnie Tyler v České republice všechny tři své koncerty a já věřím, že ji s nadšením uvítají i naši návštěvníci. Těšit se na její hodinové vystoupení můžou v pátek ve večerních hodinách na hlavní scéně,“ prozradil ředitel Benátské! s Impulsem Pavel Mikez.

Druhým zahraničním headlinerem je kapela, která je srdeční záležitostí pro velkou řadu českých příznivců skvělého alternativního rocku. „Podařilo se nám vyjednat vystoupení kapely, která má v České republice snad vůbec nejširší fanouškovskou základnu z celé Evropy. Němečtí Guano Apes vloni oslavili 20 let a já věřím, že si svou opožděnou oslavu užijí i během Benátské! s Impulsem a přidají se tak k již ohlášeným oslavám Divokýho Billa, Metalindy, BSP nebo kapely Škwor. Rozhodně se máme na co těšit!,“ zve na dozajista bujaré oslavy spolumajitel festivalu Petr Pečený.

Na seznamu potvrzených kapel figuruje už nyní například Jarek Nohavica. Tvrdší scénu zastupují kapely Tublatanka, Krucipüsk, Dymytry, Doctor PP, Citron, Arakain nebo Vypsaná fixa. Narozeniny s fanoušky oslaví slovenská Metalinda, BSP, Škwor nebo Divokej Bill. Na Benátskou! s Impulsem se letos vrátí Marpo nebo Jasná Páka. Mladší publikum si určitě nenechá ujít vystoupení Sebastiana, ATMO Music, Lipa, Mirai nebo Bena Cristovao.

Štítky Benátská, Liberec, Vesec, festival, hudba, Bonnie Tyler, Guano Apes, hudební skupina, slavnost, Česko, Škwor, Jaromír Nohavica, Tublatanka, Arakain, Krucipüsk, Mirai

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořadatelé festivalu Benátská! zveřejnili taháky letošního ročníku. Lákají na Bonnie Tyler a Guano Apes  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.