Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Winchester: Sídlo démonů, aneb když se tvůrci hororů inspirují skutečností

Nabídka filmů, které právě vstupují do kin, je aktuálně hodně široká. Těšit se můžete na filmy různých žánrů. Zklamaní nebudou fanoušci černého humoru, pro než je na programu Já, Tonya, nudit se nebudou ani nadšenci pro drama a thriller. Nechybí ani animák. Uf!

Já, Tonya

Tato černá komedie přináší divoký a jen stěží uvěřitelný příběh, který by vydal hned na několik životů. Vzestup z ničeho až na vrchol, touhu, vášeň, pád na samotné dno a jeden z největších skandálů sportovní historie. Tonya Harding patřila svého času mezi nejlepší krasobruslařky světa, všichni si ji ale budou navždy pamatovat ve spojení s šokujícím útokem na její soupeřku Nancy Kerrigan.

Noční hra

Maxa a Annie s dalšími páry pořádají pravidelné společenské herní večery, které naberou na obrátkách ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje večírek se záhadnou vraždou, která včetně falešných lupičů a federálních agentů. Je Brooksův únos stále ještě součástí hry nebo je to realita?

Rudá volavka

Baletky, které musí předčasně ukončit svou kariéru, to nemají jednoduché. Proto se hlavní hrdinka Dominika pod nátlakem stává takzvanou volavkou a dává divákům možnost nahlédnout do své minulosti. Uvidí se, kým byla dříve a co to obnáší stát se mistryní podvodů. Možná, že jí to jde tak skvěle, právě kvůli bývalé kariéře a maximální sebekázni, kterou se baletky musejí naučit. Zdá se, že největší problém nastane v momentě, kdy se špionka setká s agentem CIA, Joelem Edgertonem. Dominika s ním povede souboj silných vůlí plný špionských triků, nedůvěry, ale budou především vnitřně bojovat s nevyhnutelnou vzájemnou touhou. Dokáže ji Nathaniel přesvědčit, že je právě on tou jedinou osobou, které může věřit?

Triky s trpaslíky

Chloe a její maminka Catherine se už zase stěhují. Tentokrát do Nové Anglie, ve které si pořídily nádherný gotický dům, plný zvláštních zahradních trpaslíků. Chloe má ale jiné starosti. Začíná chodit do nové školy a snaží se spřátelit se svými spolužačkami. Navíc se do ní zakoukal kluk ze sousedství Liam, který se ji neustále snaží oslnit. Ona si postupně začne všímat, že se v domě dějí divné věci. Všude jsou obaly od sladkostí, které někdo snědl. Kdo to může být?

Winchester: Sídlo démonů

Věříte na duchy? Okna, za nimiž je zeď, dveře otevírající se do prázdna, schodiště, co nikam nevedou, tajné chodby, propadliště, sloupy postavené vzhůru nohama a labyrint místností. Obrovské sídlo Winchesterů tíží hrůzyplná atmosféra i historie. Jeho stavba probíhala nepřetržitě 38 let, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Jakákoliv přestávka měla mít strašné následky. Chodbami domu se na přelomu století plíží tajemná postava celá v černém, nikdo nesmí vidět, co se skrývá pod černým závojem. Není to ovšem démon, je to lady Sarah Winchester, kterou kvůli rodinné historii pronásledují duchové toužící po pomstě. Jedinou šancí, jak je upokojit, je stavět pro ně sídlo.

Autoři | Foto Youtube.com

Štítky film, kino, CineStar, premiéra, historie, dům, Nancy Kerriganová, horor, Sarah Winchester, Central Intelligence Agency, černý humor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Winchester: Sídlo démonů, aneb když se tvůrci hororů inspirují skutečností  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.