Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Významný mexický architekt Kalach v Liberci. Zahájí svou výstavu a bude mít přednášku

Do Liberce dorazí přední mexický architekt Alberto Kalach. Autor mnoha staveb v Mexiko City včetně slavné Tower 41 bude mít v Liberci výstavu a také přednášku pro studenty univerzity, ale i pro veřejnost. Obojí je na programu ve čtvrtek odpoledne.

Výstava s názvem Alberto Kalach: Master of Mexican Archirecture začne vernisáží ve čtvrtek v 17.30. Výstava vznikla ve spolupráci s Fakultou umění a architektury Technické univerzity Liberec.

Alberto Kalach je autorem mnoha staveb v Mexico City, ale výstava se zaměří na jeho vlastní mrakodrap, sídlo jeho kanceláře a galerie, kde Kalach použil unikátní konstrukční systém a zároveň se zde projevil jeho vztah k přírodě a jejím zapojení do architektury.

Ještě před vernisáží výstavy se také v galerii koná přednáška mexického architekta. Ten na ní představí svou aktuální tvorbu. Začátek je v 16 hodin, poté proběhne vernisáž výstavy.

Autoři | Foto archdaily.com

Štítky Alberto Kalach, Tower 41, Mexiko, Liberec, výstava, Galerie, Lázně, přednáška, architekt, Nimrud, vernisáž, Tower, Technická univerzita v Liberci, Ciudad de México, architektura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Významný mexický architekt Kalach v Liberci. Zahájí svou výstavu a bude mít přednášku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.