Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slovenský rapper Pil C se vrací do Liberce. Nové album představí v Golf baru

Většina fanoušků rapu má nejspíš pátek 13. dubna ve svém kalendáři tučně zakroužkovaný. Do Liberce totiž míří oblíbený slovenský rapper Pil C, který pod Ještědem představí své poslední album V radiu hral Elán, keď umrel Tupac. Vstupenky jsou v předprodeji v Golf baru, kde vystoupí, a také v internetovém předprodeji.

„Fanoušci se můžou těšit na show složenou z věcí z mého posledního alba, ale také na starší hity jako třeba Já vs. celý svět nebo Vidím jak ich jebe,“ řekl redakci Lukáš Kajanovič, který je známější pod svým uměleckým jménem Pil C.

V Liberci jednatřicetiletý rodák z Partizánské vystupoval naposledy v roce 2016. „Mám rád tohle město a vždy se mi tu dobře hraje. O to radši přijedeme, když mě oslovili lidi od Paulieho Garanda. Doufám, že opět přijde hodně lidí a udělají kotel, tak jak se patří,“ dodal Pil C. Na poslední vystoupení v libereckém Golfu vzpomíná podle svých slov jen v tom nejlepším. „Je vždycky super hrát před publikem, které zná vaše texty a máte vzájemnou interakci. Lidi tu naposledy „žili“ celý koncert,“ uzavřel.

Klub se v pátek 13. dubna otevře ve 20:00. O hodinu později zahájí večer DJs, ve 22:45 vystoupí liberečtí Sitcom a ve 23:15 očekávaný Pil C. Vstupenky jsou k dispozici na Ticketlive za 220 korun, na místě zaplatíte 300 korun.

A kdo je vlastně Lukáš Kajanovič alias Pil C? Rapper z labelu Comebackgang začal rapovat poměrně pozdě a to až ve 28 letech. Jeho úplně první track se nazývá „Lost“. Vydal ho v srpnu 2014. Od té doby spolupracoval s více slovenskými a českými interprety i s producenty jako jsou například DJ Wich, DJ Mike Trafik, Dalyb. Jeho první sólové album s názvem Hype, vyšlo na podzim 2016. Pil C se už objevil na jednom albumu a to na albumu od redakce Refresher.sk s názvem Freshtape. Přispěl tam svým trackem „Pompeje“. Své poslední album V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac vydal koncem loňského roku.

Foto Tibor Kuna

Štítky Liberec, Golf bar, rap, hudba, Pil C, Sitcom, Ještěd, vstupenka, Partizánske

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovenský rapper Pil C se vrací do Liberce. Nové album představí v Golf baru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.