Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Oblíbený youtuber Tary míří do Liberce. Pro své fanoušky si přichystal autogramiádu

Sledují vaše ratolesti youtubery? Jeden z těch dobrých, kterého vám můžeme doporučit, protože sportuje a pracuje se svými diváky zodpovědně, je Tary, celým jménem Taras Povoroznyk. Právě on dorazí ve středu 21. března v 18:00 do knihkupectví Fryč v Pražské ulici, kde bude podepisovat svou novou knížku.

Vstup na je zdarma. Kromě autogramiády se můžete také s Tarym vyfotit a krátce prohodit pár slov.

Taras Povoroznyk, známý jako Tary, pochází z Ukrajiny, odkud se s rodinou do České republiky přestěhoval v devíti letech. Vystudoval střední průmyslovou školu se zaměřením na informační technologie. Roku 2011 se Taras Povoroznyk stal členem parkourového týmu Urban Sense, s nímž se účastnil soutěže Česko Slovensko má talent 2012. ary pravidelně vyučuje parkour v Říčanech. Uspořádal řadu úspěšných parkour/freerun workshopů pro začátečníky i pokročilé, a to po celé České republice.

Často vystupuje na nejrůznějších akcích, jako jsou firemní večírky, plesy, festivaly nebo diskotéky. Získal zkušenosti s natáčením reklam a filmů, v nichž většinou účinkuje jako dablér-kaskadér. Teď má na svém kontě také vydání své první knížky.

Foto Facebook.com

Štítky Knihkupectví Fryč, Fryč, debata, Tary, Taras Povoroznyk, Taras Anatolievich Povoroznyk, Liberec, youtuber, Česko, Ukrajina, Česko Slovensko má talent, kniha, Říčany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbený youtuber Tary míří do Liberce. Pro své fanoušky si přichystal autogramiádu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.