Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sto zvířat to v sobotu večer rozbalí v libereckém klubu Bedna

Kapela Sto zvířat se vrací do Liberce. Zvířecí devítičlenná sestava se po loňském podzimu, kdy se koncertně věnovala sólovému albu své zpěvačky Jany Jelínkové Dáma s čápem, v roce 2018 opět vrací ke klubovému programu sestavenému ze svých třiceti největších pecek a hitovek. Ty zahrají i dnes od 20:00 v klubu Bedna v Liberci.

Diváci se mohou těšit na své oblíbené songy jako Píseň, Poprvé, Alice se dala na pití, Podpaží, Nejkratší cesta, Škola a další, které ke zvířecí koncertní atmosféře neodmyslitelně patří a jsou výběrem toho nejlepšího z jedenácti zvířecích alb.

Během koncertu zazní i pár písniček z Janina sólového alba, které do repertoáru kapely okamžitě vklouzly. Vše navíc podtrhuje pro Zvířata typická žlutočerná pódiová prezentace a kabaretní kostýmy.

Vstupenky můžete stále nakupovat na portálu eVstupenka.cz. Koncert začíná dnes ve 20:00 v klubu Bedna, který najdete v areálu Beer Warehouse, v těsné blízkosti tramvajové zastávky Staré pekárny. Bedna Klub je kulturní stánek, klub a místo pro všechny, kdo si chtějí posedět, pohovořit, dobře se najíst i napít, pobavit se anebo se jen uvolnit a užívat si v příjemném prostředí.

Foto Sto zvířat

Štítky Liberec, bedna, Sto zvířat, koncert, kultura, hudba, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sto zvířat to v sobotu večer rozbalí v libereckém klubu Bedna  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.