Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Miss Liberecký kraj se pro rok 2018 stala studentka Nina Boichenko

Studentka textilního marketingu v Liberci, Nina Boichenko, ovládla sobotní finálové klání o titul nejkrásnější dívky Libereckého kraje. Jedenadvacetiletá Nina si dokázala naklonit nejen porotu, ale i publikum, které mohutně aplaudovalo například poté, co ve volné disciplíně zazpívala píseň Diamonds od Rihanny. Titul první vicemiss získala Aneta Pavlatová, druhou vicemiss se stala Lucie Korubová.

Vicemiss již měly své korunky, osm dívek ještě stálo před plným hledištěm a netrpělivě sledovalo moderátora večera Romana Šebrleho. Kdy už povolá na jeviště ty, kteří vysloví jméno nové královny krásy našeho kraje? Když starosta Chrastavy Michael Canov vyslovil jméno Nina Boichenko, vypukly emoce naplno a vítězce se v očích zaleskly slzy dojetí, radosti, ale i úlevy.

„Cítím se tak nádherně, jsem opravdu překvapená, přípravu jsem úplně psychicky nezvládala a moc jsem si nevěřila,“ popsala své pocity vítězka s tím, že ještě neví, co bude dál. „Teď vím jen jedinou věc, že až se ráno probudím, tak si dám určitě lívance. Protože se na ně těším už měsíc,“ plánuje si Nina Boichenko.

Korunku první vicemiss získala studentka psychologie Aneta Pavlatová ze Semil, která se také stala Miss Fitness. Cesta k tomuto titulu přitom nebyla vůbec jednoduchá. Hodnotila se totiž největší „proměna“ kondice za dobu od castingu po finále. „Dívky absolvovaly mnoho soustředění, cvičily s osobním trenérem, měly k dispozici i výživové odborníky a podobně. To je velká přidaná hodnota naší soutěže a Aneta dokázala tuto možnost využít na maximum,“ říká Veronika Novotná, ředitelka soutěže.

Druhou vicemiss Libereckého kraje 2018 je Lucie Korubová, která měla nejvíce příznivců i mezi diváky v sále. Ti se postarali o to, že Lucii nakonec ozdobily korunky hned dvě. Získala totiž titul Miss Sympatie.

Tisková zpráva

Štítky Miss Liberecký kraj, miss, Liberecký kraj, Liberec, Roman Šebrle, Michael Canov, Chrastava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miss Liberecký kraj se pro rok 2018 stala studentka Nina Boichenko  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.